29. tammikuuta 2013

Paperista..

Moikka!

Mulla on monia juttuja mihin olen aivan hulluna.. ja paperiset jutut on yksi niistä jutuista mitä voisin ostaa mielinmäärin! Muffinivuokia, pillejä, paperipusseja ym. niitä on vain toinen toistaan suloisempia. 

Blossomista ostin vaaleanpunaisia muffinivuokia ja tänään posti toi nämä ihanuudet Happy Monday nimisestä putiikista. On muuten sellanen putiikki, että jos on paperisiin juttuihin hulluna niin voi olla parempi ettei sinne mene ihastelemaan ;) Ei vain kannattaa käydä kurkkimassa!  Mä olisin voinut klikkailla ostoskoriin vaikka ja mitä! Ekkua kertaa täältä muuten tilasin. Onko putiikki teille tullut tutuksi? Lauantaina näpyttelin tilauksen ja tänään olijo postilaatikossa eikä postarit ole pahat olikohan 4e kieppeillä.

Vaaleansininistä, harmaata, vaaleanpunaista.. Jos maltan säästää niin lasten läheneville synttäreille näitä pyrin säästämään.. tai sitten joutuu tilata vielä uudellan kerran ;) 



Vaaleanpunainen silkkipaperi oli tosi kauniin väristä. Tästä voisi koittaa tehdä pompom palloja ehkä ystävänpäiväksi? Harmaaraitaisiin paperipusseihin taitaa lasten synttäreillä tulla jotkut pienet kivat lahjat aarteenetsintä leikkiin.


Tämmösiä hassuja räpsyjä tänään.. värit innosti kuvaamaan!


Uusia lukijoita on tullut mahottoman paljon lisää! Lämpimästi tervetuloa! 
Ja vanhoille lukijoille myös terkkuleita täältä ruudun toiselta puolelta! 
Mukavaa viikon jatkoa!

24. tammikuuta 2013

Haaveiden lista

Moikkis

Mulla on tyylinä aina uuden vuoden alussa ottaa kynä ja vihkonen esiin. Tehdä listaa unelmista, haaveista ja toteutuksista. Nämä ovat lähinnä kotiin liittyviä juttuja mitä juttuja olisi suunnitteilla sisällä talven,kevään ja syksyn aikana ja mitä taas ulkona kesällä. Ja sitä mukaa jos ja kun saadaan asioita toteutettua niin vedän viivän sen asian yli. Kesällä iskällä olisi tarkoitus alkaa tekemään neidille leikkimökkiä, sisätilat kaipaa kovasti pientä pintaremppaa mamman mielestä ;) Vuoden lopussa onkin jännä katsoa mitä kaikkea sitä on saatu aikaan :)

Mutta sisältyyhän tuohon listaan paljon muutakin kuin nämä kotona tehtävät jutut. Viime vuonna haaveiden listalla oli kahden keskeinen matka ja se me tehtiin Köpikseen. Monenlaista listaan sisältää pienempiä ja isompia juttuja. Tälle vuodelle meillä yksi isoin haave olisi käydä koko porukan voimin ulkomailla ja matkoja katsellaankin ahkerasti :)  Mielellään otan hyviä lomavinkkejä vastaan. Kreikka on luultavammin kohteena.. Ja tulihan tuohon listaan kirjotettua myös uusien ja vähän vanhempienkin tuttavuuksien tapaaminen <3


Ihana aurinko alkaa tuomaan kevään fiilistä välivaiheen keskelle ja huomaattekos  miten se vaaleanpunainen alkaa meille hiipimään.. Ekana näköjään meidän makkariin.

Tämän suloisen GG:n penaalin tilasin myös aiemmin mainitussa tilauksessa Annival interiorista kuin myös nuo suloiset GG:n peltipurkit. Oon aivan hulluna peltipurnukoihin niitä ei vain voi olla liikaa! Ja ties vaikka penaalia vielä joskus tarvisi jos innostuu vielä koulun penkille lähtemään.. ken ties :)

 
Kuinka teidän viikko siellä sujuu? Onko teillä tapana tehdä listaa haaveista uudelle vuodelle?

Mitä ihaninta viikonloppua joka on jo aivan pian!

20. tammikuuta 2013

Talvipäivänä


Voi mahoton miten kaunis sää tänään olikaan! Aurinko paistoi monen tunnin ajan, satunnaisia lumihiutaleita satoi taivaalta ja tuuli tuiversi mutta se ei haitannut. Tänään ollaan vietetty aikaa ulkoillen ja haukaten isot annokst raitista talvi-ilmaa :) Ja pikkuevääthän kuuluu myös talviulkoiluun nam miten maistuukaan kaikki hyvälle ulkona!

Luistelu kuuluu meidän perheen talveen suurena osana! Pojat nauttii luistella ja me vanhemmat myös. Jalat väsyy vain tällä äipällä melko nopeaa eikä se tasapainokaan ole niinkuin nuoruudessa ;) Luonnon kauneutta ihasteltiin tänään myös metsätiellä pulkkaillen..


Hiihtely ei ole jotenkin meidän perheen juttu. Lapset eivät siittä ole ollenkaan niin innostuneita mitä luistelusta. Lieneekö vanhempien huonot hiihtokokemukset nuoruudesta vai mikä mutta ladulle tulee lähdettyä ihan liian harvoin!  Harrastetaanko teillä talvilajeja? Kumpaakin vai onko jompikumpi suosiossa?



 Tämän täytyy olla todellakin lupaus keväästä.. en ole koskaan aiemmin nähnyt kyllä puhkeamassa olevia pajunkissoja tammikuussa..


Näihin kuviin ja tunnelmiin toivottelen
mukavaa uutta tulevaa viikkoa jokaiselle!

16. tammikuuta 2013

Välivaihe

Moikkis!

Ihana päivä ulkona kun aurinko yrittää pilkistellä pilvien takaa <3 On ollut niin pimeitä päiviä, että tuo aurinko ja sen antama energia on nyt enemmän kuin tarpeen :)

Tammikuu on tylsin jotenki sisustuksen suhteen. Joulun värit ja jouluiset kamat on siivottu pois.. Oikea välivaihe jollon ei huvita kotona laitella mitään ja meillä onkin jotenkin niin väritöntä ja tylsän näköstä! Valkoista ja harmaata siinnäpä ne "värit" :) Vielä ei tee mieli laitella kevättä juurikin siitä syystä kun on niin pimeää. Helmikuulla kun aurinko alkaa enemmän paistaa herää myös kodin sisusteluinspis. Miten teillä? Joko kevätvärit alkavat hiipiä kotiin?

 

 

 Muutamia räpsyjä keittiön "välivaiheesta joka odottelee myöskin kovasti jo kevättä!
Pastellisävyt kuuluvat meillä kevään väreihin! Lemppareina vaaleansininen sekä punainen! Joko olet miettinyt kevään sisustelunvärejä?

Mukavaa viikon jatkoa!


12. tammikuuta 2013

Tyttömäisiä ihanuuksia


Ai, että mä olen rakastunut.. taas kerran ;) Nuo Mailegin ihanuudet ne on niin suloisia ja niita on meille hiljalleen kotiutunut jo melko paljon. Voisin ostaa vaikka mitä!! Varsinkin nuo tyttömäiset ihanuudet on mun lemppareita ja neitosen huone alkaa hyvään vauhtiin täyttyä niillä. Joulupukki toi nuo somat Mailegin vaunut.


Eilen hain ihastuttavan Annival Interiorin (entinen Wilhelmiinan kammari) paketin postista jossa oli moisia ihanuuksia lisää. Tuolla ihanassa sisustuspuodissa olisi ollut vaikka mitä ihanaa tilattavaa! Mielettömän laaja valikoima kaikkea! Itse olen tilaillut täältä aiemmin kankaita joissa on hyvä valikoima sekä GG:n astioita. Pitäisi ehdottomasti päästä käymään kivijalkapuodissa joka on auennut Muurameen. Ehkä kesäreissulla sinne siis naisporukalla kenties :) Tästä pääset kurkkimaan putiikin ihanuuksia.
 
Tilauksessa tullut pieni pupuneitonen sekä silityslauta pääsivät koristamaan neidon huonetta. Miten teillä joilla Mailegin juttuja on leikkiikö lapset niillä (lähinnä puiset jutut) vai ovatko koristeena? Tahtoisin tietää niiden kestävyyden.. Ehkä ne leikki-ikäisen leikkejä kestää? Meillä pysyvät ainakin toistaiseksi koristeena :)

 
 
Tämä sievä kangas tuli myös tilatuksen matkassa. Arvaatteko mitä tästä olisi tarkoitus tehdä? Tai yrittää tehdä.. :)


Tyttömäisten suloisuuksien keskeltä toivottelen
leppoista lauantai-iltaa!

9. tammikuuta 2013

Hetken mielijohteesta..


.. eräänä lauantai-iltana syntyi idea.. Ja hetken mielijohteesta samantien tuumasta toimeen! Liitutaulumaalia pari kerrosta ja valkoista maalia kehystämään. Siinnäpä se :) Voi laittaa muistiin viikon menot tai yleisimmin tämä toimii poikien pelitauluna johon merkitään eteisessä pelattavien sählymatsien tuloksia!


Pieni piristys keittön kalusteiden päätylevyyn. Ja mikä parasta ällön tumma päätylevy saatiin piiloon. Iso ahistus keittiössä on tosiaan noi tummat rungot. Katotaan saadaanko jossain vaiheessa pienellä pintarempalla vaaleampaa aikaiseksi. Sillon raksa-aikaan (7 vuotta sitten) oli ihan must saada tummat tasot ja valkoiset kaapinovet ja tämäkös nyt harmittaa. Mutta näillä mennään :) Samoin nuo vetimet on niin tympeät ja juurikin raksa aikaan nuo oli myös must saatava.. niin se mieli muuttuu :D


Mukavaista viikon jatkoa!


6. tammikuuta 2013

Ulkona..


Muutaman päivän lauhat ilmat sulattivat vauhdilla lunta pois ja ennen joulua jäädytetyt jäälyhtyset sulivat myös osa. Lyhtysiä tuli jäädyteltyä useampia kymmeniä ja olivat melko kaunis näky jouluna. Ajattelin, että niihin kaikkiin laittaisin vielä kynttilät palamaan uudenvuoden aattona mutta ei onnistunut. Onneksi osa lyhtysistä jäi vielä jäljelle :) Olikin kurjia nuo loskakelit, yäk! 


Nyt onkin juuri sopiva sää -10 pakkasta, lunta sopivasti ja luonto niin valtavan kaunis!  Lumiset puut, kuuraiset ikkunat sekä kimmeltävä hanki. Tuota kauneitta ei voi edes sanoin kuvaille. Eilen aurinkokin jo pilkisteli kauniisti hetken aikaa ja toi kevään tunnetta. Kyllä se sieltä tulee kun jaksetaan vielä hetki odotella :)

Puuvajan ovia koristavat havukranssit olivat melko kaunis näky.


Toivotaan auringonpaistetta uuteen, pian alkavaan viikkoon!

3. tammikuuta 2013

Arkista menoa

Moikka!

Niin on joulu nyt vietetty ja uusi vuosi otettu vastaan. Kukaan ei tiedä mitä tämä uusi vuosi 2013 tuo tullessaan ja tuonpa näkee vain päivä päivältä eteenpäin kulkiessa. Varmasti tämäkin vuosi pitää sisällään paljon iloa kuin myös murheita. Mutta uskon sen ennenkaikkiaan sisältävän monenlaista ihanaa, jännittävää ja mukaansa tempaavaa :) Loppu vuoden ja tälläkin hetkellä menoillaan on yksi ihana ja mieleenpainuva juttu. Siittä tuonnenpana lisää <3

Juhlapyhät kun juhlittiin, syötiin ja rötvättiin niin tuntuu myös tuo arki aika mukavalta! Valtavien pyykkivuorien selättämistä, arkiruuan laittoa sekä perinteiset torstain viikkosiivot. Ja nuo kiireettömät arkiaamut jolloin kutsua ystäviä ja naapureita aamukahville. Mammat juo kahvia ja jatkaa jouluherkkujen syöntiä sillä aikaa kun lapset leikkii keskenään. Näitä aamuja varmasti tulee kaipaamaan sitten kun työarki taas jollonkin koittaa. 

Viikkosiivojen päätteeksi päiväkahvit (ihan rauhassa sillä pienin nukkuu ja isommat ovat kavereilla leikkimässä) kera omatekoisten pikkuleipien. Ihan pakko oli pari pikkuleipää napata sillä eihän ne muuten lopu ja tämä syöminen on jatkuvat kierre ;)



Nyt kannat kattoa kohden hetkeksi! Tätä liian harvoin tulee tehtyä mutta nyt sen teen. Huilitauko ja kevään sisustelua haaveilemaan :)
 

Ihanaa kun teitä uusia lukijoita on tullut paljon matkaan. Lämpimästi tervetuloa "meille" ihan jokaiselle <3

Mukavaa päivää!